CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Welcome to My Page. Sorry sb xde entry yg menarik. Aira tak pandai nk entertain org. Mf.. Mf.. Cool Blue Outer Glow Pointer

Wednesday, 2 November 2011

Scary Panda


video

Well, hello.. Daa lame Aira tak post kt blog. Aira ni tak tawu nk entertain orang. Mf ye.. Aira post blog utk suke-suki Aira je. Sb tu blog Aira tak femes mcm blog orang lain. Hehe.. Tak pe laa.. Hal ni tolak tepi dulu. Hari ni Aira nk share iklan tentang si Panda. Korang mesti tawu binatang name Panda ni. Chubby.. Cute and adorable. Rase nk cubit2 je binatang ni. Haha.. Keje Panda ni makan tebu je. Ye ke? Hehe.. Entah laa.. Selalu tegok dlm tv panda mkn tebu je. Hehe..

Haaa.. Korang jgn main2 ok? Panda zaman skrg pun dah expert daa. Siap buat iklan lagi. Cari duit poket lebih kot. Haha.. Ptg tadi Aira tak tawu nk buat ape. Cuti sem ni mmg lame bg Aira even cuti 1 bulan lebih je. Mase 1 bulan lebih ni daa cukup utk Aira menggemukkan diri dgn makanan2 yg ade dlm rumah smbil golek2 dpn tv smbil lyn channel2 dlm Astro. Kn byk tue.. Hehe.. Mcm2 ada! Oleh sb tak ade keje nk buat so Aira dgar lagu kt You Tube.

Tibe2 tangan ni gatal nk search video pasal Panda kt You Tube. Aira pun layan laa video kt atas ni. Aira tengok video ni smbil gelak guling2. Haha.. Klaka.. Panda ni mmg ganas. Aira tawu dia buat keje part time tp jgn laa nk desak orang lain utk beli keju yg dia promote tu. Haha.. Aishh.. Panda ni.. Hehe.. Tak sgka Panda yg comel ni ade sifat lain yg tersembunyi, dlm kecomelan si Panda ni kdg2 ganas jugak kalau tak dpat ape yg dia nk. Haha.. So, jgn bela Panda. Bahaye..